Faisal Mssyeh werd op 25 januari 1986 geboren in Rotterdam. Samen met Winne behaalde de rapper een legendarische status in de Nederlandse rapscene. Vandaag de dag staat hij bekend als “de favoriete rapper van je favoriete rapper”.

Met meerdere 101barz sessies op zijn naam, een album en talloze samenwerkingen had hij een heldenstatus bereikt in de Nederlandse rapscene. Vanaf 2006 werkte hij met het Rotterdamse rapcollectief ‘Ecktuh Ecktuh’ aan mixtapes en albums. Verder stond hij met verschillende grote rappers van dat moment op singels en albums.

“De eerste Winne en Feis 101barz sessie en de sessie die ze bij lijn 5 gedaan hebben zijn op dezelfde dag opgenomen.” Vertelt Thijs Molenberg, redacteur van 101barz. “Die twee sessies waren een keerpunt voor Winne en Feis. Ze zijn bepalend geweest voor hun carrières en de status die ze er vandaag de dag op na houden.”

Feis stond in zijn buurt bekend als een vriendelijk persoon die altijd het beste met iedereen voor had en altijd klaar stond om anderen te helpen. Het was voor hem niet ongewoon om de jongeren in zijn buurt te motiveren om naar school te gaan en van de straat te blijven. Door de top van de huidige Nederlandse rapscene wordt hij herinnerd voor zijn kunde en de persoon wie hij was.