De populaire beautywinkel Rituals gaat verhuizen naar een pand aan de overkant van de straat. In de winkel zelf is het personeel enthousiast over de verhuizing, ook al gaan ze maar een paar deuren verderop werken. Veel Tilburgse studenten kennen de douche-en verzorgingsspullen van Rituals zeker wel.

“We krijgen in ieder geval een grotere winkel,” vertelt een van de medewerksters. Hoe het nieuwe filiaal er uit gaat zien, weten ze zelf nog niet. “Het werd een paar weken geleden pas aan ons verteld. We weten alleen dat we in het oude pand van Contessa gaan zitten. We kijken zeker uit naar de verandering.”

Twee verdiepingen

“Tot nu toe staat de verhuizing gepland voor halverwege oktober, maar dat kan nog wel veranderen.” Het toekomstige thuis van de Rituals winkel bestaat uit twee verdiepingen en heeft een oppervlakte van 270 vierkante meter.

Collectie

De winkel heeft in principe dezelfde collectie en hetzelfde interieur als de andere filialen in de omgeving. Een nieuwe serie binnen de beautywinkel is gericht op tienermeiden, met lichtere geuren en felle kleuren. Rituals verkoopt niet alleen bad- en douchespullen maar ook yoga- en slaapkleding, make-up en cadeaupakketten.

Studenten

Studenten zullen helaas geen baat hebben bij de verhuizing. Er worden geen speciale acties neergezet waarbij ze een paar euro kunnen besparen en de winkel blijft in dezelfde straat. De verhuizing van Rituals wordt in ieder geval wel groot aangepakt, het personeel hoeft niet zelf met alle dozen de straat over. Of er een grote (her)opening komt, is ook nog niet bekend.