Willem II heeft zaterdagochtend traditiegetrouw de laatste training voorafgaand het duel tegen NAC in het eigen Koning Willem II-stadion afgewerktOnder toeziend oog van zo’n 600 supporters werd er vanochtend een rondo gedaan.

De training die om half elf van start ging, begon met een paar luidde knallen. De Tilburgse club had een professioneel vuurwerkbedrijf ingehuurd om toch nog aan de behoeften van de supporters te kunnen voldoen. Eerder zorgden de fans zelf altijd voor een vuurwerkshow tijdens de afsluitende training. Door de nieuwe richtlijnen van de KNVB is dit verboden. Supporters die de training bezochten werden gefouilleerd op het bezit van vuurwerk door de aanwezige stewards.

Spelers bedanken de fans die ondanks de vrieskou de tocht naar het stadion hadden gemaakt.
De korte vuurwerkshow die bestond uit wat pijlen en fakkels die op de grond stonden. Door de nieuwe richtlijnen van de KNVB was er minder sfeer.
Fans zingen de spelersgroep toe. Onder hen ook de drie nieuwe aanwinsten van deze week. (Renato Tapia, Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis)
Aanwezige aanhang, zo’n 600 mensen. Zij konden onder de tribune bij het geopende verkooppunt tegen betaling drinken halen.
Adrie Koster spreekt zijn groep toe.
Warming-up onder toeziend oog van de aanhang.
Renato Tapia maakte een goede indruk tijdens de rondo. Vermoedelijk start hij morgen direct in de basis.