Invaller Bjorn van Bijnen heeft met slechts vijftien jaar het winnende doelpunt gemaakt tegen FC Engelen. Bij de viering kreeg Van Bijnen een glas ranja van zijn coach terwijl zijn meerderjarige teamgenoten bier dronken.

Na de wedstrijd kreeg Van Bijnen een glaasje ranja omdat hij nog niet oud genoeg is om legaal alcohol te drinken. Maar hierna heeft hij wel een paar biertjes gedronken, vertelt hij in een interview met Omroep Brabant.

Verantwoordelijkheid
Coach Hans Richters van de Vlijmense Boys vindt dat de ouders op de eerst plek de verantwoordelijkheid hebben. “Verder ben ik van mening dat je als speler ook dingen moet laten wanneer je meer wil bereiken in je carrière, alcohol is hier een goed voorbeeld van.”

“Bjorn was vorig jaar al in beeld bij ons, maar mocht pas vanaf zijn vijftiende meespelen.”, vertelt Richters. Van Bijnen maakte de 3-2 nadat FC Engelen in de slotfase nog de gelijkmaker had gemaakt. Een zuur moment voor de voetbalclub uit Vlijmen. “Bjorn had de dag ervoor ook drie keer met een kopbal gescoord, en deed het nu weer!” Vertelt Richters trots. Hiermee hebben ze de overwinning behaald op koploper FC Engelen. Reden voor extra feest.