Op 9 april is de Cruyff Foundation een samenwerking aangegaan met de sportdrank O’sonyq. Echter is de Cruyff Foundation initiatiefnemer van de Koningsspelen. Hierbij staat water drinken dit jaar centraal. Hoe komt het dat de Cruyff Foundation toch een samenwerking is aangegaan met dit sportdrankje?

Annemieke Schuffelen, Marketing & communicatiemedewerker bij Cruyff Foundation, vertelt waarom zij een deal hebben gesloten met O’sonyq. De sportdrank heeft in tegenstelling tot anderen een laag suikergehalte. “We zouden geen samenwerking aangaan met een ander soort sportdrank. We hebben er bewust over na gedacht dat dit een gezonde variant is”, aldus Schuffelen.

Sportdrank bij Koningsspelen?
O’sonyq wordt niet uitgedeeld tijdens de Koningsspelen. Bij andere evenementen met kinderen wordt de sportdrank alleen aangeboden aan volwassenen. Bij de Koningsspelen zullen er verschillende waterpunten aanwezig zijn. De Cruyff Foundation wil kinderen op deze manier stimuleren om voldoende water te drinken. “We weten dat water gezond is. Daarom zijn we daar ook bij de Koningsspelen heel erg mee bezig. Eigenlijk willen we altijd water aanbieden, maar O’sonyq is volgens ons een goed alternatief”, sluit Schuffelen af.

Loading...

Loading…