De Warandeloop werd de afgelopen twee jaar in en rond de Beekse Bergen gehouden, maar keert nu terug naar het Warandebos. Deelneemster Sietske Hoff vindt dit een verstandige keuze.

Het driedaagse internationale hardloopevenement vindt jaarlijks plaats in de vierde week van november. De wedstrijd werd in 2017 en 2018 georganiseerd in en rond de Beekse Bergen, vanwege de SPAR European Cross Country Championships die in december 2018 ook in de Beekse Bergen werden gehouden. Dat schrijft de Warandeloop op hun website. De lopers kregen deze twee jaar de kans om alvast het parcours te verkennen.

De hardloopwedstrijd langs de dierenverblijven van de Beekse Bergen, de Safari Run, was voor de Tilburgse Sietske Hoff een hele ervaring. Door de verhuizing komt de wedstrijd nu te vervallen. De hardloopster legt uit wat ze van de terugkeer vindt.