Het nieuwe gebouw, P8, op Fontys campus Stappegoor is geopend. In dit gebouw zitten opleidingen van FHICT en Fontys Academy for Creative Industries. Frens Vonken, teamleider van de ICT-opleiding, heeft tegen Omroep Brabant verteld dat in september het gebouw voor hen al te klein zou zijn. Een medewerker van de dienst Huisvesting en Facilitaire zaken legt uit: “Het gebouw is groot genoeg voor het aantal studenten dat ze hebben. Het is op dit moment niet het geval dat het gebouw te klein is, maar wij groeien wel erg snel. Het is dus belangrijk om de komende jaren met de huisvesting en de instituten samen te blijven kijken naar hoe we die ruimtes het beste gaan benutten. Voor ons is het van belang dat we de leeromgeving en de Dienst Huisvesting aan laten sluiten op het onderwijs en het aantal studenten. En daar proberen wij zoveel mogelijk in mee te bewegen en samen te werken met het onderwijs. Verder zijn wij trots op het eindresultaat.”

  • Thuur Kurvers aan het werk op een open werkplek: "Het is wel wennen dat je even moet lopen om mensen te vinden maar dat is in principe niet zo een probleem. Ik krijg heel veel nieuwe energie van dit gebouw. Het voelt alsof ik in een volwassen gebouw zit en geen middelbare schoolgebouw."
    Thuur Kurvers aan het werk op een open werkplek: "Het is wel wennen dat je even moet lopen om mensen te vinden maar dat is in principe niet zo een probleem. Ik krijg heel veel nieuwe energie van dit gebouw. Het voelt alsof ik in een volwassen gebouw zit en geen middelbare schoolgebouw."