KPN organiseerde een kerstdiner voor eenzame ouderen in het Willem II stadion in Tilburg. Het KPN Mooiste Contact Fonds organiseert meerdere kerstdiners door heel Nederland tegen eenzaamheid. Dit diner was daar een van.

In Tilburg werd het kerstdiner voor eenzame ouderen georganiseerd via Stichting Met Je Hart. De missie van deze stichting is het doorbreken van eenzaamheid. Naast het personeel dat in het restaurant het eten verzorgde, waren er ook vrijwilligers van KPN bij het diner aanwezig. Zo vergezelden de vrijwilligers bijvoorbeeld de gasten aan tafel tijdens het eten. De kerstdiners van KPN vinden in verschillende steden plaats bij eredivisieclubs (KPN is de hoofdsponsor van de eredivisie).

  • Kerstdiner eenzame ouderen
    Het standbeeld van Jan van Roessel, een oud-voetballer van Willem II, voor het hoofdgebouw.

Lees ook: Is kerst nog wel het spenderen waard?