Het bekende platform TikTok is niet meer weg te denken uit sociale media. Hier ontstaan vaak trends die overspringen op andere platforms. Veel mensen delen op TikTok dansjes, challenges en grappige filmpjes, maar ook food TikToks met korte receptjes. Tijd voor de test: Hoe goed zijn ze?

Een bekende trend is whipped coffee en @iamtabithabrown laat mensen vegan recepten zien. Een voorbeeld is de carrot bacon die al snel viral ging. Maar is het in het echt ook goed te doen en smaakt het een beetje?

Tekst loopt door onder de video

Food tiktoks: ook lekker in het echt? from De Nieuwsredactie on Vimeo.

Mindset Family is zo’n account waar je food TikToks kan vinden. Orselle Hendriksen en zijn moeder Angelica de Brouwer zitten achter het account. Orselle studeerde psychologie en hij ondersteunt jongeren die profvoetballers willen worden en hij en Angelica besloten om Mindset Family op te richten. Ze zijn actief op sociale media en TikTok hoort daar nu ook bij.

Interview met Mindset Family from De Nieuwsredactie on Vimeo.