The knights of the Kitchen Table (KOTKT) in Eindhoven aan de TU heeft een tijd lang hun ding niet kunnen doen. Geen bordspellen, tabletop RPG’s (role-playing) en Larpen(Live action Role Play). Maar het wordt er niet minder druk om. Nieuwe leden zijn actief opzoek naar gezelligheid.

Een DiceGamThrow bij The Knights
(Pre-corona) Knights of the kitchen Table

Corona omstandigheden

Ondanks de coronaregels kunnen oud-bestuursleden Tim Heiszwolf en Erik Arts nog wel gezellig mee blijven doen. “De huiskamersfeer is wel een … was prominent deel van de vereniging” zegt oud-secretaris Erik, die sinds gisteren geen bestuur meer is. Oud-voorzitter Tim valt hem bij; “Dat hebben hebben we echt verloren nu. Heel lastig om dat terug te krijgen.” Andere maatregelen zijn bijvoorbeeld de app waarbij je moet aanmelden. Je kunt niet zomaar binnenlopen.

Volle Zaal (Pre-corona) bij the Knights Knights of the kitchen table

Andere evenementen

“Je hebt rollenspellen sessies die langer lopen(max 1 jaar) waarbij storytellers naar spelers zoeken en andersom om zo samen een campaign te beginnen of verder te gaan spelen.” zegt Erik. Daarnaast hebben ze Oneshot avonden, waarbij je als nieuweling een avond mee kan doen om te ervaren hoe het is zonder er gelijk een jaar aan vast te zitten. “We hebben fantasy court. Een non-profit festival gefocust op Larp, Fantasy en de cultuur erachter. Dit jaar kon dat niet doorgaan vanwege Corona. Dit jaar willen we dat wel, maar dat moeten we dan maar zien.”

TU/E Intro 2019 Bron : Knights of the Kitchen Table Knights of the kitchen Table