De horeca in Nederland moet vanaf vandaag om 22:00 uur dicht. Dat is aangekondigd tijdens de persconferentie van 28 september. Hoe ziet de horeca in Tilburg het voor zich en wat verwachten ze ervan.

Felix Frijters, eigenaar van Bruin Kafee, denkt dat om tien uur ‘s avonds  alles rustig verloopt en iedereen naar huis gaat. ‘’Heel Nederland weet dat de horeca om 22:00 uur dichtmoet en omdat het ook alle horeca is,denk ik dat er meer begrip voor is van het publiek’’, vertelt Frijters. Hij denkt wel dat heel de horeca niet stipt om tien uur ‘s avonds gaat sluiten, maar dat tussen 22:00 en 22:30 wel iedereen weggaat.

‘’We gaan gewoon zorgen dat ze op tijd de laatste ronde krijgen en om 22:00 snel opruimen zodat mensen ook echt zien dat het gesloten is’’, zegt de bedrijfsleider van Slagroom eten & drinken. De bedrijfsleider van Slagroom denkt dat alles rustig verloopt bij de sluiting van de horeca vanavond.