Sophie Boonstra (17) koopt de hele maand oktober alleen maar tweedehands kleding. Normaal kocht Sophie elke maand vele kledingstukken bij fast fashion winkels. Via social media kwam ze erachter hoe de kledingindustrie eruit ziet. ‘’De kleding industrie is de meest vervuilende industrie van de wereld. Ik was me hier nooit bewust van, maar toen ik dat was, wilde ik er meteen niet meer aan meedoen. En ik ga er ook nooit meer aan meedoen.’’

  • Kerstbomen drive-thru is een grote flop
    Klanten van het tuincentrum Groenrijk in Tilburg zoeken ondanks de kerstbomen drive-thru fysiek contact. Klanten kiezen ervoor om in de winkel een boom uit te zoeken.“Ik wist niet dat er een kerstbomen drive in was”, geeft winkelbezoekster Marieke Scheelen aan. Ook vindt ze het belangrijk om de boom van dichtbij te kunnen zien.