Rotterdam – Het hoofdgevecht van het kickboksgala Glory 76 is gewonnen door Benjamin ‘mister gentlemen’ Adegbuyi. De Roemeen versloeg Hari met een technische knock-out. De hoofdpartij  werd beslist in de derde ronde.

Door de coronamaatregelen werd het kickboksgala Glory 76 gehouden in een leeg Ahoy. Beide vechters gingen gelijk op. Adegbuyi wist uiteindelijk met de zege naar huis te gaan. Het hoofdgevecht van de avond, zou volgens Hari niet langer dan een ronde moeten duren. De uitspraak die hij eerder deze week had gedaan kon hij echter niet waarmaken.

De jury gaf de eerste ronde aan Hari. In de tweede ronde zette Hari de wedstrijd naar zijn hand, de kickbokser deelde een knock-down uit aan de Roemeen. In de derde Ronde werd Hari hard op zijn neus geraakt. De vechter onder Marokkaanse vlag kon hierna de partij niet meer vervolgen.

Tijdens Glory 76 werden er nog meer partijen gevochten. De Nederlander Levi Rigters won het zwaargewicht viermans toernooi. Rigters won de avond twee partijen op knock-out. Cédric Doumbé is nog steeds de weltherweigt wereldkampioen. De Fransman versloeg Karim Ghajji in de derde ronde op knock-out.

Bron Foto: Glory Kickboxing