Het hooikoortsseizoen is begonnen. Maar waar de een geniet van de lammetjes in de wei en van alles wat bloeit, kan de ander niet aan niezen, hoesten en snuiten ontkomen. Deze klachten kunnen tijdens het buiten sporten extra tot uiting komen. Hoe kun je dat voorkomen? 

In deze audioreportage legt studente en hardloopfanaat Lisanne van Geest uit hoe zij met deze allergie omgaat. Allergoloog Theo Roovers vertelt wat hooikoorts inhoudt. En sportarts Michael van der Werve geeft tips voor buiten sporten met hooikoorts.

Kwamen de tips van sportarts Michael van der Werve te snel voorbij? Geen paniek, hieronder staan alle tips uitgebreider benoemd.

Tien tips voor buiten sporten met hooikoorts

Meer weten over de allergie hooikoorts? Klik hier!

https://nieuwsredactie.fhj.nl/index.php/2018/04/20/honing-goedkoopste-therapie-hooikoorts/