De nieuwsredactie gaat langs bij de Rotterdamse LGBT-sportvereniging; Ketelbinkie. Ketelbinkie is de grootste LGBT-sportvereniging van Nederland. De vereniging heeft een veelzijdig sportaanbod. 

Het afgelopen jaar zijn er meerdere incidenten in sport geweest, waardoor de LGBT-gemeenschap zich buitengesloten heeft gevoeld. Bij Ketelbinkie hoef je deze angst niet te hebben, Ketelbinkie staat voor gelijkheid en acceptatie. Buiten dat het een sportclub is, is het ook een veilige plek voor de LGBT-gemeenschap. Ketelbinkie is niet alleen te zien op de velden, maar ook bij evenementen zoals ‘pride-Amsterdam’. De nieuwsredactie vroeg Hubert Breukers (voorzitter) en Rowan Oosterhof (Voetbalcoördinator), of zij het nodig vinden om anno 2021 een sportclub te hebben die speciaal voor de LGBT-gemeenschap is.