ARNHEM – Het gevecht tussen Alistair Overeem en Rico Verhoeven gaat niet door. Overeem heeft zichzelf afgemeld vanwege een blessure. “Helaas moeten we mededelen dat Alistair Overeem geblesseerd is,” zegt kickboksorganisatie Glory, de organisator van het gevecht.

Het gevecht zou op zaterdag 23 oktober plaatsvinden in de Gelredome, het stadion van voetbalclub Vitesse. De 41-jarige Overeem zou een poging gaan wagen de negen jaar jongere Verhoeven te weerhouden van zijn negende wereldtitel op een rij. Het is niet bekend wat voor blessure Overeem heeft. “Hij kan tot begin volgend jaar niet vechten,” laat Glory weten.

“Ik wilde zeker weten dat iedereen in de arena of thuis op de bank zou krijgen waar ze voor komen. Als ik op 90% of 80% zou zijn, had ik de ring in gestapt, maar ik ben op 40%,” laat Overeem weten op zijn Instagram.