In de tiende ronde van de Keuken Kampioen Divisie neemt FC Eindhoven het op tegen TOP Oss. Eindhoven staat momenteel tiende met dertien punten, Oss staat vijftiende met tien punten, en kan bij een overwinning aansluiting vinden met Eindhoven. Bij FC Eindhoven ontbreekt Justin Ogenia met een blessure, TOP Oss treedt aan met een complete selectie. Om 21.00 is de aftrap in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Robin Gansner. 

FC Eindhoven heeft de wedstrijd geopend in een matig gevuld stadion, beter gezegd bijna leeg stadion. Wellicht komt dat omdat FC Eindhoven de tweede, zo niet de derde club van de stad is. Naast het grote PSV, presteert ook Jong PSV al jaren beter de Blauw-Witten.  Na vijf minuten komt FC Eindhoven op voorsprong door een goal van Jort van de Sande. TOP Oss speelt met weinig durf, waardoor Eindhoven het initiatief neemt, ze drukken constant door op de helft van Oss.  De eerste helft is een onrustige helft met veel kleine overtredingen. Ondanks wat kleine stuiptrekkingen zit Oss in de greep van Eindhoven, maar de Eindhovenaren weten de voorsprong niet te verdubbelen. In de rust heeft van Roshon van Eijma Nicolas Abdat vervangen voor Oss. Na vijftig minuten spelen wisselt Oss nogmaals, nu dubbel. Rishonell Margaret en Huseyin Dogan verlaten het veld voor Kay Tejan en Kyvon Leidsman, bovendien ontvangt Margaret nog een gele prent door een slordige tackle. Na een uur spelen maakt Justin Mathieu namens Oss de onverwachte gelijkmaker. En dat brengt leven in de brouwerij. De Eindhoven-fans schreeuwen harder en de spelers worden strijdlustiger. In de zeventigste minuut vervangen Pieter Bogaers en Mitchel Van Roosmalen Collin Seedorf en Brian De Keersmaecker voor Eindhoven. In de slotminuten valt dan eindelijk de beslissende goal: linksbuiten Joey Sleegers rondt koelbloedig af oog in oog met Oss-goalie Alblas en maakt de 2-1. In de blessuretijd vervangt Giovanni Büttner Trevor David nog namens TOP Oss. Oss probeert nog te counteren, maar door een slimme overtreding van Barnábas Rácz wordt dat voorkomen. Hiervoor krijgt hij wel een gele kaart. Een protesterende Mathieu gaat ook nog op de bon. Na het laatste fluitsignaal mogen de Eindhovenaren zich tot winnaar van de wedstrijd kronen en slepen ze drie zwaarbevochten punten binnen: 2-1.

Hieronder kun je het sfeerverslag van de wedstrijd beluisteren.

Hieronder zie je een overzicht van de statistieken van de wedstrijd.