Sten Janssen (9) uit Eindhoven heeft 3750 euro opgehaald met messenslijpen voor het goede doel. Het geld gaat naar het Prinses Máxima Medisch Centrum waar onderzoek wordt gedaan naar de behandeling van hersenstamkanker. Wies, het broertje van Sten, overleed twee jaar geleden op acht jarige leeftijd aan de ziekte DIPG, een zeldzame vorm van hersenstamkanker bij kinderen.

Samen met messenslijpster Renee Frankhuizen heeft Sten zondag veel messen geslepen. Dat deden zij op het bedrijventerrein Sectie C in Eindhoven.

Sten en Renee
Sten en Renee eviehendriks

Bij messenslijpen blijft het zondag niet op het bedrijventerrein Sectie C waar veel creatieve ondernemers zich vestigen. Zo is er kunst te koop, zijn er live optredens en worden er nagels gelakt. Dat laatste is niet zonder reden.

De nagellakactie ter nagedachtenis aan Tijn eviehendriks

“Tijn van de nagellakactie bij Serious Request in 2016 had ook hersenstamkanker. Vandaar dat wij ter nagedachtenis aan hem op deze manier geld willen inzamelen”, vertelt Lola die druk met potjes lak in de weer is.

Luister hier hoe de messenslijpactie van Sten ging……..